Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Exit Poll Ora 19

Exit Poll Ora 19

Informaţii tehnice  număr de persoane intervievate: Rezultatele finale le vedem la ora.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Psd și pnl sunt aproape la egalitate, iar un partid necunoscut este pe cale să realizeze o mare surpriză. Rezultatele finale le vedem la ora. O estimare a pnl spune că psd ar avea 26,7%, pnl 25,9%, iar usr 23,1%, potrivit dcnews.ro.

Dejeanul Ro Rezultate Exit Poll Ora 19 30 Facebook
vizitati articolul complet aici : https://ro-ro.facebook.com/dejeanul/posts/rezultate-exit-poll-ora-1930/2851826338174677/
Vergil chițac și stelian ion, la egalitate, cu 28,7%. Aproape 19 milioane de români îşi aleg astăzi preşedintele în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Vezi aici și prezența la vot pentru europarlamentare și la referendum.

Pnl şi psd sunt umăr la umăr.

Așa că firea poate deveni doamna (și) data viitoare! Vezi aici și prezența la vot pentru europarlamentare și la referendum. Conform unui exit poll publicat de hot news, prezența la vot a fost una extrem de mică până la ora 19:00.

Psd și pnl sunt aproape la egalitate, iar un partid necunoscut este pe cale să realizeze o mare surpriză. Așa că firea poate deveni doamna (și) data viitoare! Exit poll rezultate alegeri locale 2020 constanța:

Exit Poll I Pare Noto Rtv Ora Pd Merr Tiranen E Durresin Ne Elbasan Koke Me Koke Ballkani Info
vizitati articolul complet aici : https://ballkani.info/exit-poll-i-pare-noto-rtv-ora-pd-merr-tiranen-e-durresin-ne-elbasan-koke-me-koke/
Psd și pnl sunt aproape la egalitate, iar un partid necunoscut este pe cale să realizeze o mare surpriză. Scor încredibil pentru municipiul constanța la alegerile locale din acest an. Rezultatele finale le vedem la ora.

 eşantion la nivelul republicii.

Informaţii tehnice  număr de persoane intervievate:  eşantion la nivelul republicii. Decebal făgădău pierde, astfel fotoliul de primar al municipiului constanța.

Care sunt rezultatele sondajului la ieșirea de la urne, pentru ora 21,00 May 19, 2019 21:49 (ist). 47% la 39% în favoarea sa.

2020 Election Exit Polling Live Updates
vizitati articolul complet aici : https://morningconsult.com/exit-polling-live-updates/
În total, până la ora 19:00 votaseră doar 942.381 de alegători. Mai exact, 5,15 %, potrivit informațiilor oferite de biroul electoral central. Ai votanti è stato chiesto di ripetere il voto appena espresso nell'urna.

Mai exact, 5,15 %, potrivit informațiilor oferite de biroul electoral central.

Datele prezentate mai jos sunt valabile pentru ora 19.30. O estimare a pnl spune că psd ar avea 26,7%, pnl 25,9%, iar usr 23,1%, potrivit dcnews.ro. The poll of exit polls are predicting a comfortable win for the nda with over 300 seats in the recently concluded lok sabha elections.

Posting Komentar untuk "Exit Poll Ora 19"